Tatárház Kft.
Cím: 2360. Gyál, Kőrösi út 184.   Telefon: +36 30/820-3491
Email: tatarkft@gmail.com

Családi ház eladó 18 kerületben

59 900 000 Ft


Budapest XVIII. kerület,
Családi ház, Használt
Eladó

Épület adatai

Beépítés: 160
MAGA A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA!!! Budapest, 18. kerület Bókaytelepen eladásra kínálunk egy jó állapotú KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT csendes mellékutcában, mégis közel a Szarvas Csárda térhez. Az ingatlant 2002-ben építette a tulajdonos saját célra, kiváló minőségben. Az ingatlan szép házas környezetben található, a telek 555 nm-es, 2 lakóház található rajta. CSAK EGYÜTT ELADÓ!! Az első ház amerikai konyha+ nappali+ étkező, kamra, előszoba, fürdőszoba+wc, az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba+wc, közlekedő és 2 terasz helységekből áll. A hátsó ház amerikai konyha+ étkező+ nappali, kamra, előszoba, hálószoba, 2 teraszból áll. Az emeleten, külön külső bejárattal van még egy szoba, konyha, fürdőszoba is. A ház téglából épült, 10 cm-es dryvit veszi körül, az ablakok jó minőségűek, redőnyösek, némelyiken szúnyogháló is van. Fűtése fa tüzelésű kályha, cserépkályha, és gázcirkó, radiátorokkal. A kert rendezett, viakolor+pázsit, gyümölcsfák. Ásott kút is van. A telken találunk még egy 1 állásos garázst, fatárolót, és tárolót is. Extrák: riasztó, légkondi, kovácsoltvas kerítés, elektromos nagykapu, stb. A tömegközlekedés kiváló. Óvoda, iskola, üzletek, bank, posta, piac stb. a közelben. 5 perc séta a Szarvas Csárda tér. Érdeklődni telefonszámon lehet, akár hétvégén is! Hívjon bizalommal!

MAGA A LEHETŐSÉGEK TÁRHÁZA!!! Budapest, 18. kerület Bókaytelepen eladásra kínálunk egy jó állapotú KÉT GENERÁCIÓS CSALÁDI HÁZAT csendes mellékutcában, mégis közel a Szarvas Csárda térhez. Az ingatlant 2002-ben építette a tulajdonos saját célra, kiváló minőségben.
Az ingatlan szép házas környezetben található, a telek 555 nm-es, 2 lakóház található rajta. CSAK EGYÜTT ELADÓ!!
Az első ház amerikai konyha+ nappali+ étkező, kamra, előszoba, fürdőszoba+wc,
az emeleten 2 hálószoba, fürdőszoba+wc, közlekedő és 2 terasz helységekből áll.

A hátsó ház amerikai konyha+ étkező+ nappali, kamra, előszoba, hálószoba, 2 teraszból áll. Az emeleten, külön külső bejárattal van még egy szoba, konyha, fürdőszoba is.

A ház téglából épült, 10 cm-es dryvit veszi körül, az ablakok jó minőségűek, redőnyösek, némelyiken szúnyogháló is van. Fűtése fa tüzelésű kályha, cserépkályha, és gázcirkó, radiátorokkal.
A kert rendezett, viakolor+pázsit, gyümölcsfák. Ásott kút is van.
A telken találunk még egy 1 állásos garázst, fatárolót, és tárolót is.
Extrák: riasztó, légkondi, kovácsoltvas kerítés, elektromos nagykapu, stb.

A tömegközlekedés kiváló. Óvoda, iskola, üzletek, bank, posta, piac stb. a közelben. 5 perc séta a Szarvas Csárda tér.

Érdeklődni telefonszámon lehet, akár hétvégén is! Hívjon bizalommal!

 
Jellemzők