Tatárház Kft.
Cím: 2360. Gyál, Kőrösi út 184.   Telefon: +36 30/820-3491
Email: tatarkft@gmail.com

Vecsésen eladó ingatlan

38 900 000 Ft

2220, Vecsés,
Családi ház, Használt
Eladó

Alap információk

Szoba: 2
Lakóterület: 78nm

Épület adatai

Épület szerkezete: Tégla
Alapterület (nm): 78

Telek adatai

Alapterület: 250 nm
Vecsésen a Halmi telepen eladó felújított családi ház 250 nm telekkel. Az ingatlan 78 nm alapterületű, 2 külön bejáratú szoba, van,2 fürdőszoba, tágas előszoba, nappali, konyha, tároló. Az ingatlan tégla építésű, műanyag nyílászárókkal felszerelt, új burkolatok vannak, új fűtésrendszer,új villanyvezetékek vannak. Iskola, volán busz, vonat közlekedés közelben van. Sarki telken fekszik. Kiköltözés a megbeszélés tárgyát képezi.

Vecsésen a Halmi telepen eladó felújított családi ház 250 nm telekkel. Az ingatlan 78 nm alapterületű, 2 külön bejáratú szoba, van,2 fürdőszoba, tágas előszoba, nappali, konyha, tároló. Az ingatlan tégla építésű, műanyag nyílászárókkal felszerelt, új burkolatok vannak, új fűtésrendszer,új villanyvezetékek vannak.
Iskola, volán busz, vonat közlekedés közelben van.
Sarki telken fekszik.
Kiköltözés a megbeszélés tárgyát képezi.

Az ingatlannak két bejárata van: egyik utcafronthoz közelebb eső helyen van, ahol a lakás abban a részében találjuk a két szobát, nappalit+konyha sarok részt, előszobát, fürdőszobát.
A ház hátsó felén is van egy bejárat , hol egy konyha, fürdőszoba, kamra helyiséget találunk. A két lakás tér között szint különbség van lakáson belül, és belsőleg van átjárás.


 A közelben található:
Buszmegálló: 5 perc by   Gyalog
Vasútállomás: 5 perc by  
Iskola: 5 perc by   Gyalog
 
Jellemzők